Aparitii Simona Halep

Simona scapa de adversare puternice la turneul de la Stuttgard.

Cup-Cover-Simona-Halep-2014

  • Simona Halep scapa de jucatoare puternice la Stuttgard

Pe scurt

Doua dintre cele mai bune jucatoare din lume Jelena Jankovici si Andrea Petkovici si-au anuntat absenta de la turneul de la Stuttgard, in urma accidentarilor. Aceasta este o veste buna pentru Simona, care este va incepe competitia, joi, cand se va confrunta cu invingatoarea dintre Garbine Muguruza si Barboa Strycova.

5

Dupa ce Jelena Jankovici a anuntat ca nu va participa la acest turneu, este randul unei alte jucatoare puternice sa isi anunte absenta, Andrea Petkovici. Aceasta a anuntat ca nu poate participa din cauza unei accidentari suferite weekend-ul trecut la Fed Cup.

Este o veste buna pentru Simona si participarea ei la acest turneu, primul disputat pe zgura in acest sezon. Jucatoarea romanca este calificata direct in turul doi, fiind cap de serie numarul 2. Aceasta se va intalni joi cu invingatoarea dintre Garbine Muguruza si Barboa Strycova.

Turneul Porsche Grand Prix Stuttgard a fost dominat in ultimii doi ani de catre numarul 2 WTA, rusoaica Maria Sharapova, care si-a anuntat prezenta si anul acesta.

Daca Halep o depaseste in acest turneu va deveni nr. 2 WTA. Aceasta pozitie este importanta pentru ca, astfel, ea nu o va intalni pe Serena Williams decat in semifinalele sau finalele turneelor viitoare. Dupa acest turneu mai urmeaza cele de la Madrid si Roma, dupa acestea disputandu-se cel mai important turneu pe zgura, Open-ul Francez.

S-ar putea sa-ti placa si