Diverse

Simona se distreaza pe terenul de tenis

SImona se distreaza pe teren

  • Simona se relaxeaza intr-un mod inedit

Pe scurt

Simona munceste din greu in pregatirea pentru turneele viitoare, dar stie sa se si distreze. Impreuna cu Irina Begu au jucat tenis cu piciorul alaturi de antrenori pe terenurile FRT. Simona va participa la competitiile de la Birmingham si Wimbledon.

5

Simona Halep a inceput pergatirile pentru turneele de la Birmingham si Wimbledon. Deocamdata se afla in tara noastra si se antreneaza pe terenurile Federatiei Romane de Tenis. Ieri s-a antrenat alaturi de alta romanca participanta la Wimbledon, Irina Begu. Dupa un antrenament intens, cele doua s-au relaxat alaturi de antrenorii din cadrul FRT la un tenis cu piciorul.

In perioada urmatoare Simona se va deplasa in Marea Britanie pentru turneul de la Birmingham, competitie la care este favorita numarul 1 la castigarea trofeului. Dupa Birmingham, romanca va avea la dispozitie o saptamana pentru a se odihni si a se pregati pentru unul dintre cele mai importante turnee ale anului, Wimbledon. Simona vrea sa faca o figura buna si anul acesta, pentru a egala performanta de anul trecut cand a ajuns pana in semifinale. Turneul de la Birmingham se va desfasura in perioada 15-21 iunie.

S-ar putea sa-ti placa si