Simona Halep 2015

Simona se recupereaza dupa accidentarea de la Beijing

Simona a revenit in tara

  • Simona incearca sa revina la forma initiala dupa accidentarea la tendonul lui Ahile

Pe scurt

Simona a revenit in tara pentru a incepe recuperarea in urma accidentarii la tendonul lui Ahile suferita in cadrul turneului de la Beijing. Romana incearca sa revina la forma de dinainte de accidentare in speranta obtinerii unui rezultat bun in cadrul Turneului Campioanelor unde va porni ca favorita.

5

Simona Halep a revenit in tara pentru a incepe recuperarea in urma accidentarii la tendonul lui Ahile in timpul turneelor din Asia. Romanca a declarat ca recuperarea merge bine si spera ca va reveni la forma de dinainte de accidentare. Simona sufera de o inflamare a tendonului de care trebuie sa aiba mare grija. Problemele au incpeut in cadrul turneului de la Guangzhou unde a ajuns pana in sferturile de finala cand a fost eliminata de numarul 74 WTA, Denisa Allertova.

Problemele s-au accentuat in cadrul turneului de la Wuhan cand a fost eliminata in optimi de catre o jucatoare mai slaba. In cadrul turneului de la Beijing, unul dintre cele mai importante din Asia, Simona a trebuit sa renunte inca din primul tur, datorita durerii pronuntate. Romanca incearca sa isi menajeze piciorul si se pregateste de Turneul Campioanelor care se va desfasura in perioada 25 octombrie – 1 noiembrie. Halep este favorita la castigarea competitiei dupa ce numarul 1 WTA, Serena Williams a decis sa se retraga.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si