Simona Halep 2016

Simona se relaxeaza inainte de Brisbane

SImona la plaja in Australia

  • Simona Halep la plaja in Australia

Pe scurt

Simona se relaxeaza putin inainte de inceperea turneului de la Brisbane unde este favorita la castigarea trofeului. Ea a facut plaja alaturi de staff si antrenorul Darren Cahill. Turneul va incepe saptamana viitoare.

5

In asteptarea debutului turneului de la Brisbane, Simona a decis sa se relaxeze putin la plaja profitand de vremea calduroasa din Australia. Ea a postat cateva fotografii alaturi de antrenorul Darren Cahill si de ceilalti membrii ai staff-ului. Halep a inceput pregatirea inca din Decembrie pentru noul sezon care va incepe saptamana viitoare la Brisbane. La acest turneu Simona este principala favorita si este calificata direct in turul secund unde va juca impotriva castigatoarei dintre Victoria Azarenka si Elena Vasnina.

Dupa tragerea la sorti pentru acest turneu Halep a declarat ca va avea in fata o adversara dificaila in persoana Victoriei Azarenka(daca va trece de Elena Vasnina, jucatoare venita din calificari). Azarenka a fost invinsa de catre romanca in ultimul meci disputat intre cele doua. Simona nu a mai participat de 3 ani la turneul de la Brisbane, ea fiind eliminata in 2013 de catre Kim Clijters inca din primul tur,

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si