Simona Halep la Stuttgard

Simona si-a aflat adversara pentru sferturi la Porsche Grand Prix

sdfsdfsd

  • Simona isi cunoaste adversara din sferturi la Stuttgard

Pe scurt

Dupa ce s-a calificat in sferturile de finala, miercuri, Simona Halep si-a cunoscut si adversara, in persoana Sarei Errani, numarul 15 WTA. Aceasta a trecut in primul tur de Agnieszka Radwanska, numarul 9 WTA. Zgura este suprafata favorita a jucatoarei din Italia.

5

Dupa ce a invins-o in turul doi pe iberica Garbine Muguruza, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-3, Simona si-a aflat si adversara pentru sferturile de finala de la Stuttgard. Aceasta este Sara Errani, numarul 15 WTA care s-a calificat in sferturile de la Stuttgard in urma victoriei in fata Zarinei Dias, cu scorul de 6-4, 6-1.

Errani a fost numarul 5 WTA si finalista in 2012 la Roland Garros. Pana acum s-a intalnit cu Simona in doua partide, fiecare castigand cate un meci. Cele doua partide anterioare s-au desfasurat pe suprafete rapide. Sara Errani cat si Halep considera zgura ca fiind suprafata lor favorita, avand astfel un meci echilibrat intre cele doua.

Meciul din sferturi va fi unul dificil pentru Simona, mai ales ca jucatoarea din  Italia a trecut in primul tur de locul 9 WTA, Agnieszka Radwanska. Errani a declarat ca se simte putin obosita in urma meciurilor pe care le-a disputat la FED Cup, dar spera la un rezultat pozitiv, desi are in fata o adversara foarte puternica.

S-ar putea sa-ti placa si