Aparitii Simona Halep

Simona sustine echipa Romaniei impotriva Slovaciei

Simona sustine echpa Romaniei

  • Simona prezenta la meciul pentru calificarea Romaniei la Cupa Davis din zona Euro-Africana

Pe scurt

Simona a fost prezenta in tribunele Clubului de Tenis Idu din Mamaia unde a asistat la primul meci pentru calificarea Romaniei in turul secund al Cupei Euro-Africane. Marius Copil a trecut de reprezentantul Slovaciei Norbert Gombos cu scorul de 7-6, 6-7, 6-4.

5

Simona Halep a fost prezenta, asa cum a promis, la Tenis Club Idu din Mamaia unde sustinut reprezentantu Romaniei in lupta pentru calificarea in turul secund al Cupei Davis. Marius Copil, locul 180 ATP s-a confruntat cu Norbert Gombos, numarul 126 ATP pe care l-a invins cu scorul de 7-6, 6-7, 6-4 si a obtinut primul punct pentru Echipa Romaniei. Halep a fost prezenta in tribune alaturi de tatal ei si au urmarit meciul deintre cei doi adversari.

Simona Halep se afla intr-o scurta vacanta inainte de inceperea turneelor care se vor disputa pe hard, o suprafata pe care romanca se simte foarte bine. Prima competitie la care va participa va fi Rogers Cup care se va desfasura in perioada 10-16 august. Dupa acesta va urma Cincinnati, turneu la care Simona a participat anul trecut. Nu se stie daca va fi prezenta si anul acesta tinand cont ca sezonul pe hard este foarte incarcat. Romanca si-a confirmat prezenta la Connecticut Open, in perioada 23-29 august, acesta fiind ultimul turneu inainte de US Open ultima competitie de Grand Slam a anului, care se va desfasura in perioada 31 august-13 septembrie. Intre turneele de pe hard, constanteanca va avea parte de foarte putine zile de pauza.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si