Declaratii Simona Halep

Simona sustine echipa Romaniei la Cupa Davis

Simon are incredere in echipa de Cupa Davis a romaniei

  • Simona a vorbit despre echipa de Cupa Davis a Romaniei

Pe scurt

Simona crede ca echipa de Cupa Davis a Romaniei are sanse foarte mari sa se califice in play-off-ul Grupei Mondiale si va trece de Slovacia, mai ales ca are in echipa un castigator de turneu de Grand Slam in persoana lui Horia Tecau. Acestuia ii va fi alaturi si Florin Mergea care a ajuns pana in semifinalele turneului de la Wimbledon.

5

Simona Halep a vorbit despre meciurile de Cupa Davis la care va participa reprezentanta Romaniei saptamana viitoare. Tenismena romanca crede ca avem sanse foarte mari sa ne calificam in play-off-ul pentru Grupa Mondiala mai ales ca avem in echipa un castigator de Grand Slam, in persoana lui Horia Tecau dar si un semifinalist la Wimbledon, Florin Mergea. Tecau a facut echipa cu Jean Julien Rojer si a obtinut trofeul pe echipe la Wimbledon dupa ce au trecut in 3 seturi de echipa Jamie Murray/John Peers. In semifinalele acestei comeptitii echipa Tecau/Rojas a trecut dramatic de cuplul format din Florin Mergea si Rohan Bopanna cu scorul de 4-6, 6-2, 6-3, 4-6, 13-11.

Echipa Romaniei va fi formata din Florin Mergea, Horia Tecau, Marius Copil si Adrian Ungur, in timp ce echipa Slovaciei ii va avea in lot pe Martin Klizan, Norbert Gombos, Jozef Kovalik si Igor Zelenay. Meciurile se vor desfasura la sfarsitul acestei saptamani la Clubul Idu Mamaia. Echipa castigatoare se va califica in play-off-ul pentru Grupa Mondiala in timp ce pierzatorii se vor confrunta in primul tur al Grupei I, Zona Euro/Africana.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si