Simona Halep 2015

Simona va avea concurenta puternica la Birmingham

Adversare puternice pentru simona la Birmingham

  • Adversare puternice pentru Halep la Birmingham

Pe scurt

Simona va avea de infruntat adversare puternice la turneul de la Birmingham. Si-au anuntat prezenta 11 jucatoare din Top 20 WTA. Simona este favorita la castigarea competitiei.

5

Simona Halep a anuntat inca de la inceputul anului ca va participa pentru prima data la turneul de la Birmingham. Competitia se va desfasura pe iarba in perioada 15-21 iunie cu o saptamana inainte de Wimbledon. Organizatorii turneului sunt foarte incantati de participarea Simonei, ea fiind favorita numarul unu la castigarea trofeului.

Turneul se anunta unul care sa nu ii puna prea mari dificultati romancei, intre timp si-au anuntat prezenta 11 jucatoare din Top 20 WTA printre care Ana Ivanovici, castigatoarea de anul trecut, Eugenie Bouchard, Andrea Petkovici, Angelique Kerber si Carla Suarez Navarro, jucatoare care a invins-o pe Simona la turneul de la Roma.

Birmingham va fi un bun antrenament pentru Simona in pregatirea pentru Wimbledon, unde a ajuns pana in semifinale anul trecut. Romanca se simte pregatita pentru turneul de Grand Slam si crede ca va face o figura buna, mai ales ca obtinerea trofeului este unul dintre obiectivele principale ale acestui an.

S-ar putea sa-ti placa si