Simona Halep 2015

Simona va avea doi antrenori la Wimbledon

Simona va fi pregatita de doi antrenori

  • Darren Cahill si Daniel Dobre alaturi de Simona la Wimbledon

Pe scurt

Antrenorii Daniel Dobre si Darren Cahill vor fi alaturi de Simona la turneul de la Wimbledon. Ei au inceput deja antrenamentele pentru aceasta competitie. Turneul va incepe peste o spatamana. Anul trecut Simona a ajuns pana in semifinale.

5

Daniel Dobre, noul antrenor al Simonei si-a intrat in rol. El a fost prezent la primele antrenamente pentru Wimbledon. Dobre este inlocuitorul lui Victor Ionita alaturi de care romanca a fost alaturi in ultimele 6 luni. Halep a mai colaborat cu Daniel Dobre in anii precedenti. In 2014 el i-a fost alaturi la Turneul Campioanelor care s-a desfasurat la Singapore si unde Simona a invins-o pe Serena Williams si a ajuns pana in finala. Dobre a declarat ca nu s-a ocupat de pregatirea ei din punct de vedere tehnic dar a ajutat-o la moral si a pregatit-o psihic pentru presiunea din acel turneu.

la Wimbledon ii va fi alaturi si Darren Cahill, antrenorul australian care face parte din programul de dezvoltare a jucatorilor sustinut de Adidas, sponsorul Simonei Halep. Halep si Cahill colaboreaza de ceva vreme, iar acesta a fost prezent la majoritatea turneelor la care Simona a participat in ultimii doi ani. Presa internationala speculeaza ca Darren Cahill a fost angajat ca antrenor cu norma intreaga. Cei doi antrenori trebuie sa o pregateasca pe Simona pentru al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon care va incepe pe data de 29 iunie. Anul trecut Simona a ajuns pana in semifinale.

S-ar putea sa-ti placa si