Declaratii Simona Halep

Simona va participa la Rogers Cup

Simona va participa la Rogers Cup

  • Simona si-a anuntat participarea la Rogers Cup

Pe scurt

Simona a anuntat ca va incepe turneele pe hard cu Rogers Cup, competitie la care nu a participat anul trecut si spera sa obtina rezultate bune, mai ales ca pe aceasta suprafata a obtinut cel mai important titlu al carierei la Indian Wells.

5

Simona Halep a anuntat ca va participa la Rogers Cup in Toronto, Canada. Ea nu a participat anul trecut la competitia care se va desfasura in perioada 10-16 august. Halep este increzatoare ca va obtine un rezultat bun mai ales ca joaca pe hard, o suprafata care ii place mult si cea mai buna performanta a ei a avut loc tot pe hard, la Indian Wells unde a castigat trofeul.

Simona a mai declarat ca va mentine colaborarea cu antrenorul Darren Cahill si preparatorul fizic Teo Cercel si pentru turneele din America de Nord. Acestia au avut o colaborare foarte buna in ultima vreme, Cahill fiind alaturi de romanca atunci cand a obtinut cele mai bune performante ale carierei. Nu se stie daca o sa mai colaboreze cu Daniel Dobre.

Halep a vorbit si despre sansele ca o romanca sa castige Bucharest Open si crede ca Monica Niculescu are cele mai mari sanse mai ales ca a jucat foarte bine la Wimbledon unde a obtinut unul dintre cele mai bune rezultate ale carierei

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si