Diverse

Simona va petrece inainte de Wimbledon

Simona se distreaza inainte de Wimbledon

  • Simona se va relaxa inainte de Wimbledon

Pe scurt

Simona va participa alaturi de jucatoarele participante la Wimbledon la petrecerea anuala organizata de WTA in onoarea lor. Simona va avea oportunitatea sa discute cu adversarele intr-un mod cat mai relaxat.

5

Simona are sansa de a se relaxa putin inainte de inceperea unuia dintre cele mai importante turnee ale anului, Wimbledon. Asa cum se intampla in fiecare an, WTA organizeaza o petrecere inainte de inceperea competitiei. In cadrul ei vor participa jucatoarele de tenis care vor participa si la turneul de Grand Slam din Marea Britanie. Cele mai importante dintre ele, inclusiv Simona Halep vor fi primite pe covorul rosu ca niste adevarate vedete.

Adversare in teren, jucatoarele au ocazia de a se relaxa impreuna in cadrul petrecerii care va fi transmisa live pe site-ul WTA. Dupa aceasta petrecere Simona va continua antrenamentele alaturi de noul antrenor. Ea nu si-a creat prea multe asteptari pentru Wimbledon, dar va incerca sa joace asa cum a facut-o in anii trecuti, cat mai relaxat si va incerca sa se distreze pe teren. In 2014, Halep a ajuns pana in semifinalele turneului.

S-ar putea sa-ti placa si