Declaratii Simona Halep, Simona Halep 2015

Simona vorbeste despre ascensiunea in tenis si despre Romania

Simona vorbeste despre ascensiunea in tenis si despre Romania

  • Simona prefera sa se intoarca in tara in vacantele dintre turnee

Pe scurt

Simona a afirmat intr-un interviu ca prefera sa se intoarca in tara in vacantele dintre turnee si ca tenisul este un sport care cere multe sacrificii, dar ofera si multe bucurii.

5

Intr-un interviu pentru un post de televiziune, Simona vorbeste despre cum a reusit sa devina una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din lume, aceasta luptandu-se pentru suprematia clasamentului WTA.

Simona prefera, ca in scurtele vacante dintre turneele la care participa, sa se intoarca in Bucuresti, unde petrece timp alaturi de familia ei pentru a-si recastiga energia si de a se pregati psihic pentru meciurile care vor urma.

In ceea ce priveste ascensiunea ei in tenis, aceasta afirma ca, in primul rand trebuie sa te gandesti daca vrei sa faci tenis de performanta sau doar din placere. Tenisul este un sport costisitor si cere foarte multe sacrificii. Simona crede ca trebuie sa te apuci de tenis la varsta frageda, pana in 7 ani. Jucatoarea a afirmat ca a facut foarte multe sacrificii pentru a ajunge unde este acum, uneori ea ducandu-se la tenis cu taxiul la ora 7 dimineata, copilaria petrecand-o mai multe pe teren.

Tenisul este un sport greu, costisitor si care cere multe sacrificii dar aduce si multe bucurii.

 

S-ar putea sa-ti placa si