Diverse

Simona vorbeste despre schimbarile dese de antrenori

Simona a vorbit despre schimbarile de antrenori

  • De ce schimba Simona antrenorii atat de des?

Pe scurt

Simona a vorbit despre schimbarile dese de antrenori si considera ca atunci cand nu mai exista comunicare intre antrenor si jucator nu crede ca relatia de colaborare mai trebuie continuata.

5

Simona a vorbit pentru prima data despre schimbarile pe care le-a facut in staff-ul ei. Romanca a declarat ca Victor Ionita nu a fost concediat asa cum s-a speculat in presa. Contractul de colaborare dintre cei doi a expirat si au luat decizia de a nu mai continua impreuna. Schimbarile dese de antrenori au venit ca urmare a unei lipse de comunicare intre cei doi. Halep ii respecta pe cei alaturi de care a lucrat, dar considera ca in momentul in care nu mai exista contact vizual pe teren nu mai este cazul sa continue. Inca nu stie daca va colabora pe o perioada mai lunga cu Daniel Dobre.

La ultimele turnee, Simona nu a mai reusit sa repete performantele din anii trecuti. Schimbarile dese de antrenori dar si oboseala instalata datorita programului incarcat au dus la evolutii mai putin bune. Halep va avea timp sa se odihneasca pana la turneul de la Cincinnati, primul turneu la care si-a anuntat participarea dupa Wimbledon.

S-ar putea sa-ti placa si