Simona Halep 2015

Start excelent pentru Simona la Turneul Campioanelor

Simona a trecut de Flavia Pennetta

  • Simona a trecut de Flavia Pennetta la Turneul Campioanelor

Pe scurt

Simona a trecut rapid de castigatoarea de la US Open. Halep a invins-o pe Flavia Pennetta cu scorul de 6-0, 6-3 dupa aproximativ o ora de joc. Urmatorul meci se va desfasura marti. In aceeasi grupa cu Simona se mai afla Maria Sharapova si Agnieszka Radwanska.

5

Simona a inceput cu dreptul unul dintre cele mai importante turnee ale anului. Ea s-a impus cu scorul de 6-0, 6-3 in fata Flaviei Pennetta in primul meci din cadrul Grupei Rosie. Primul set a fost castigat de Simona dupa doar 26 de minute si nu i-a ofert adversarei nici o sansa de a obtine un punct. La scorul de 5-0 italianca si-a chemat antrenorul pentru sfaturi. Al doilea set a fost mai echilibrat, Simona facand cateva greseli nefortate. Cele doua au mers cap la cap pana la 3-3 dupa care Simona si-a imbunatatit jocul si s-a desprins. Pennetta si-a chemat din nou antrenorul pe teren pentru sfaturi. Meciul s-a incheiat dupa o oara si 10 minute.

Victoria in fata italiencei a venit ca o revansa pentru Halep, care a fost invinsa in semifinale la US Open, Pennetta adjudecandu-si ulterior trofeul. Procentajul Simonei pentru serviciu a fost foarte bun, 79% pentru primul serviciu si 82% pentru al doilea. Simona a avut 13 lovituri direct castigatoara fata de 11 obtinute de italianaca si a comis 14 greseli nefortate fata de cele 27 comise de adversara. Urmatorul meci al Simonei va fi marti. In aceeasi grupa cu roamanca mai sunt Maria Sharapova si Agnieszka Radwanska. Pentru aceasta victorie Simona a obtinut 230 de puncte WTA si un cec in valoare de  263,000 de dolari.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si