Aparitii Simona Halep, Simona Halep 2015

Turneul campioanelor de la Singapore – obiectivul Simonei Halep

Turneul campioanelor de la Singapore - obiectivul Simonei Halep

  • Simona se pregateste pentru turneul de la Singapore

Pe scurt

Obiectivul Simonei pentru 2015 este de a obtine victoria la turneul de la Singapore, la editia precedenta fiind invinsa in finala de catre Serena Williams.

5

Principalul obiectiv al numarului 3 WTA pentru anul 2015 este de a obine calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore programat in perioada 25 octombrie-1 noiembrie. La acest turneu se vor bate primele 8 jucatoare din clasamentul WTA.

Ar fi pentru a doua oara cand Simona se califica la aceasta competitie, anul trecut, aceasta jucand finala impotriva numarului 1 mondial Serena Williams. Pentu 2015, Simona si-a stabilit ca obiectiv castigarea a cat mai multor turnee importante si daca ete posibil unul de Grand Slam.

Aceasta a afirmat ca un asemenea turneu este foarte dificil de castigat si tine de mai multi factori precum, norocul la tragerea la sorti, starea mentala din acel moment, emotia de a te confrunta cu jucatoare puternice.

Obtinerea trofeului la Singapore ar fi incununarea a multe luni de pregatire si daruire pe terenul de tenis, mai ales ca se va confrunta cu cele mai bune jucatoare din lume, Serena Williams, Maria Sharapova, Karolina Pliskova , Caroline Wozniacki.

Singurele jucatoare care i-au pus probleme mari pana acum sunt Serena William si Maria Sharapova, Simona sperand sa nu se intalneasca cu acestea decat in finala.

S-ar putea sa-ti placa si