Diverse

Un jurnalist francez acuza romanii de ipocrizie fata de Simona Halep

Un francez acuza romanii de ipocrizie fata de Simona

  • Un jurnalist francez acuza ipocrizia romanilor fata de Simona Halep

Pe scurt

Un jurnalist francez a publicat un articol care ii acuza pe romani de ipocrizie fata de Simona Halep. Acesta a pus accent pe refuzul ei de a participa la Fed Cup pentru un turneu WTA. Totodata a mai facut referire la articolele care apar in presa si o sustin pe jucatoare doar atunci cand castiga trofee.

5

Intr-un ziar francez a fost publicat un articol care ii acuza pe romani de ipocrizie fata de talentata jucatoare de tenis, Simona Halep. Ziaristul vorbeste clar si raspicat despre modul in care presa o elogiaza pe Simona atunci cand castiga meciuri sau obtine trofee, lucru care nu este rau, asa ar trebui sa se comporte cei care o indragesc. Problema apare atunci cand Halep pierde o partida, iar in presa apar articole jignitoare la adresa ei. Totodata nu crede ca este normal ca presa sa contabilizeze in permanenta veniturile obtinute de Simona de-a lungul carierei.

Francezul a facut referire si la momentul cand Simona a refuzat sa participe la Fed Cup pentru a juca la un turneu WTA. Au aparut comentarii in presa si pe diferite retele de socializare care nu o pun intr-o lumina prea buna pe Simona fara a se gandi la efortul urias pe care ar trebui sa il depuna jucatoarea pentru a participa la aceasta competitie. Ar fi trebuit sa se deplaseze in Canada, sa joace pe hard ca a doua zi sa se intoarca in Germania pentru a juca pe zgura de la Stuttgard.

S-ar putea sa-ti placa si