Declaratii Simona Halep

Unde se vede Simona peste 10 ani

Unde se vede Simona peste 10 ani

  • Simona a vorbit despre viitorul in tenis

Pe scurt

Simona a vorbit despre viitorul in tenis si in 10 ani nu crede ca va mai concura in circuitul feminin, ba mai mult spera sa aiba si un copil pana la acea varsta. Deocamdata nu s-a gandit foarte mult la acest lucru mai ales ca inca poate face performanta in tenis.

5

Simona a fost intrebata de catre jurnalistii britanici despre viitorul ei. Halep crede ca la varsta de 30 de ani nu va mai juca tenis de performanta si isi doreste sa aiba si un copil pana atunci, mai ales ca ii plac foarte mult. Deocamdata nu s-a gandit foarte mult la retragere, este foarte tanara si poate sa joace tenis la cel mai inalt nivel. Cand va observa ca se simte obosita se va retrage din circuitul feminin.

Simona va debuta astazi la Wimbledon impotriva Janei Cepelova, in primul tur. Meciul va incepe in jurul orei 17.00 dupa incheierea partidei dintre Rafael Nadal si Thomas Bellucci care va incepe la ora 15.00. Halep s-a antrenat ieri impreuna cu Petra Kvitova, cap de serie numarul 2. Simona este favorita numarul 3 la castigarea trofeului. Ea nu are un obiectiv clar, doreste sa joace cat mai relaxat si sa vada pana unde poate ajunge. Anul trecut a fost eliminata in semifinale de catre Eugenie Bouchard, din Canada.

S-ar putea sa-ti placa si