Declaratii Simona Halep

Veste buna venita de la Simona Halep

Simona Halep la Fed Cup

  • Simona doreste sa participe la Fed Cup

Pe scurt

Simona Halep a declarat ca doreste sa faca parte din lotul Romaniei la confruntarea din sferturile de finala ale Fed Cup impotriva Cehiei. Chiar daca nu a reusit sa participe la barajul impotriva Canadei, Simona doreste sa ajute tara noastra ca sa ajunga cat mai departe in cadrul competitiei.

5

La inceputul anului viitor, Romania va avea de infruntat reprezentativa Cehiei in Fed Cup. Adversara noastra este una dintre cele mai puternice din cadrul competitiei. Vestea buna a venit de la Simona care a anuntat ca isi doreste sa participe la aceasta confruntare. Dupa ce la inceputul anului romanca nu a putut sa participe la barajul impotriva Canadei datorita porgramului incarcat Simona vrea sa ajute tara noastra sa obtina un rezultat bun.

Halep crede ca reprezentantele Cehiei sunt foarte puternice, dar ca noi avem sanse sa le invingem, mai ales ca in confruntarile cu Safarova si Kvitova, costanteanca s-a impus si echipa tarii noastre este bine pregatita. Echipa Cehiei este formata din Petra Kvitova, Lucie Safarova, Karolina Pliskova si Andrea Hlavakova. De cealalta parte, Romania le poate avea in lot pe Alexandra Dulgheru, Irina Begu, Simona Halep si Monica Niculescu. Sferturile de finala se vor desfasura in perioada 6-7 februarie 2016. In aceeasi faza a competitiei se vor mai confrunta Germania impotriva Elvetiei, Franta contra Italiei si Rusia impotriva Olandei.

S-ar putea sa-ti placa si