Simona Halep 2015

Vestea excelenta pentru Simona venita de la WTA

Veste buna primita de Halep de la WTA

  • Vesti bune pentru Simona Halep

Pe scurt

Simona Halep este incantata de vestea primita de la WTA. Forul a decis sa prelungeasca pauza dintre turneele de la Roland Garros si Wimbledon. Jucatoarele vor avea la dispozitie trei saptamani pentru a se pregati pentru competitie. Simona a declarat ca va incerca sa schimbe cate ceva la strategia de joc in aceasta perioada.

5

Nici nu s-a terminat turneul de la Roland Garros si WTA a luat o decizie care le incanta pe jucatoare. Pauza dintre cele doua competitii se prelungeste cu o saptamana. Daca anul trecut pauza era de doua saptamani, de anul acesta vor fi trei saptamani intre turnee. Simona a declarat ca este incantata de aceasta decizie care o ajuta foarte mult in pregatirea pentru Wimbledon.

Sezonul pe zgura nu a fost cel mai bun pentru Simona, fiind eliminata inca din fazele initiale ale turneelor la care a participat. La Roma a ajuns pana in semifinale. Ea crede ca va avea o evolutie mai buna pe iarba de la Wimbledon, mai ales ca se va pregati pentru o perioada mai lunga si are si timp de odihna intre turneul de la Birmingham si Wimbledon. Simona a afirmat ca va schimba unele lucruri la strategia de joc in aceasta perioada.

Sezonul pe iarba va incepe pentru tenismena romanca cu turneul de la Birmingham, care se va desfasura in perioada 15-21 iunie, competitie la care Simona este favorita la castigarea titlului. Este prima participare a romancei la acest turneu.

S-ar putea sa-ti placa si