Declaratii Simona Halep

Vesti din ce in ce mai bune pentru Simona

vesti bune pentru simona

  • Simona are parte de vesti bune la Birmingham

Pe scurt

Simona a aflat astazi ca una dintre cele mai bune jucatoare de la Birmingham a fost eliminata. Ana Ivanovici era a doua favorita la castigarea trofeului. In 2014 ea a obtinut titlul de campioana la Birmingham.

5

Dupa ce ieri a trecut usor de Naomi Broady si s-a calificat in optimile de finala la Birmingham, Simona a aflat ca Ana Ivanovici una dintre cele mai puternice adversare din competitie a fost eliminata de catre Michelle Larcher de Brito, numarul 135 WTA in trei seturi cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6.

Ivanovici a obtinut trofeul in 2014 si este pe locul 7 in ierarhia WTA iar anul acesta era favorita numarul doi la castigarea turneului. Simona si Ivanovic se aflau pe tablouri diferite la Birmingham si se putea intalni doar in finala. In optimi Simona o va avea ca adversara pe jucatoarea din Cehia, Klara Kouklova, numarul 92 WTA care a trecut de Caroline Garcia, locul 33 WTA. Halep si Kouklova s-au mai intalnit de doua ori, fiecare adjudecandu-si cate o victorie. Meciul se va desfasura maine.

S-ar putea sa-ti placa si