Simona Halep 2015

Zi de foc pentru Simona la Birmingham

Zi de foc pentru SImona la Birmingham

  • Simona va avea o zi grea la Birmingham

Pe scurt

Simona va disputa astazi doua meciuri in cadrul competitiei de la Birmingham. Ieri trebuia sa dispute meciul pe echipe, dar din cauza vremii nefavorabile partida a fost amanata pentru aceasta dupa amiaza. Tot astazi va disputa si partida din optimile de finala impotriva Klarei Koukalova.

5

Simona Halep a ales sa joace si la competitia pe echipe din cadrul turneului de la Birmingham. Ea face echipa cu britanica Heather Watson. Ieri trebuia sa se dispute prima partida impotriva echipei Arantxa Parra Santonja/Anabel Medina Garrigues, dar din cauza vremii nefavorabile meciul a fost amanat pentru ziua de astazi. Tot astazi Simona va desfasura si meciul la simplu din optimile de finala ale turneului impotriva croatei Klara Koukalova, locul 92 WTA.

Primul meci va fi cel de simplu care se va desfasura in jurul orei 15.00 pe arena centrala, urmat dupa o scurta pauza de cel pe echipe. Sansele ca Simona sa obtina trofeul cresc in fiecare zi. Jucatoare de top au fost eliminate inca din primele zile ale competitiei. Ana Ivanovic, Victoria Azarenka sau Eugenie Bouchard, sunt cateva nume care au parasit competitia prematur.

S-ar putea sa-ti placa si